jueves, 9 de abril de 2009

gràcies!!!

Per fi, una setmana després de l'esdeveniment, tinc cinc minuts i internet per poder donar les gràcies a tots aquells que em vau ajudar.
Des del Nuriel (Thanks for all), passant per la família (que em va suportar el mar humor dels nervis d'última hora), els del Mireia per sobreviure amb un moni menys, fins els del cau, sobretot aquell paquet de 3 que sempre em recolza: Cris, Ju i Pepe, àsies!!! ;)

I també merci a TOTS els que vau venir dijous a fer de bulto (o a currar! Laura, merci!!!un dia hi tornem tranquilament). Em va fer moooolta il·lusió trobar-vos a tots barrejats, em vaig sentir molt especial i tot és culpa vostra!!!Gràcies pels retrobaments, per les visites inesperades, pels plans de futur (contes, expos...) i pel somriure que em vau dibuixar a la cara!

VA SER GENIAL!

2 comentarios:

  1. Hola Artista! Avui a la tarda he passat per l'exposició. Que bonic! Sembla que parlis sense paraules. Moltes felicitats!
    Albert

    ResponderEliminar
  2. L'Expo pinta bé. m'alegra que la tecnologia pugui fer mes inmediat el contacte. no cal dir que ets bona il·lustradora. pero pensa "Publicar,publicar, publicar i publicar".
    pots i tens que publicar.

    ResponderEliminar